Over mij...

Leuk dat je op mijn site bent! Waarschijnlijk ben je hier om te onderzoeken hoe je een betere of de beste versie van jezelf kunt worden. Je bent aan het goede adres.

Als coach werk ik al jarenlang met mensen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Eerst als consultant in de executive search en daarna vooral op het persoonlijke vlak.

Ik spreek vooral mensen die worstelen met specifieke problemen en symptomen. De Core Issues aanpak leert dat deze pijn niets met hun karakter of persoonlijkheid te maken heeft maar met een dieper liggende beschadiging uit hun jeugd. Dit uit zich vaak in de vorm van depressie, verslaving of andere afhankelijkheids- of hechtingsproblematiek wat uiteindelijk leidt tot pijnlijke relaties. Door die dieperliggende issues te herstellen kun je een nieuwe wending aan je leven geven met minder pijn en meer geluk. Dankzij deze aanpak heb ik al veel mensen mogen begeleiden op weg naar een mooier, intenser leven met meer gemoedsrust. Omdat de trainingen en workshops voor deze methodiek alleen in de Verenigde Staten beschikbaar zijn, heb ik daar mijn opleidingen gedaan.

Naast het werken aan Core Issues is het natuurlijk ook belangrijk om je aangeboren talenten te ontwikkelen. De CoreTalents aanpak bleek al snel een perfecte aanvulling omdat ook deze methode teruggaat naar de kern. De analyse uit die methode is bedoeld voor mensen die willen weten waar ze echt blij van worden. Wat wel en wat geen energie geeft. Op welk vlak ze zich het beste kunnen ontwikkelen en wat te vermijden. Die meer zelfinzicht en zelfkennis willen hebben om in de toekomst betere keuzes te maken. Voor een studie, beroep of ten aanzien van relaties bijvoorbeeld.

De CoreTalents analyse heb ik natuurlijk ook zelf gedaan. De uitkomst, de Personal User Guide, zie ik als mijn persoonlijke handleiding. Ik gebruik deze bij het maken van belangrijke of moeilijke keuzes. Als je wilt, kun je mijn Personal User Guide hieronder bekijken. Dan zie je wat een CoreTalents analyse kan opleveren en leer je me meteen wat beter kennen!

Relevante opleidingen

 • Coach / Counselor bij de Academie van Coaching & Counselling - 2010
 • Specialist Coach / Counselor Codependency bij de Academie van Coaching & Counselling - 2012
 • Non Violent Communications training van Marshall Rosenberg - 2011
 • Survivor I Workshop, The Meadows, Arizona - 2010
 • Survivor II Workshop, The Meadows, Arizona - 2011
 • Post Induction Training for Professionals door Pia Mellody van The Meadows, Arizona - 2013
 • Inner Child Professional Training door Pia Mellody van The Meadows, Arizona - 2014
 • Feeling Reduction Professional Training door Pia Mellody van The Meadows, Arizona - 2015
 • EFT (Emotional Freedom Technique) bij NOVET Nederland, Amsterdam - 2016
 • KernTalenten Analist bij CoreTalents, gegeven door Frans Corten en Daniëlle Krekels, Deventer - 2017
 • Post Induction Training for Professionals bij The Meadows als Auditor - 2019